سفارش تبلیغ
صبا ویژن
من و اطرافم...
حجاب محدویت نیست.زیبایی زن با حجاب کامل میشه
پنج شنبه 94 آذر 19 :: 7:7 عصر ::  نویسنده : لیدا تقی پور

نننشهید مصطفی احمدی روشن در 17 شهریور سال 1358 در روستای سنگستان استان همدان متولد شد. وی دوران کودکی خود را در خانواده ای فقیر گذراند. خانواده وی در محله ای واقع در پشت امامزاده یحیی همدان به نام محوطه آقاجانی بیگ و در خانه ی اجاره ای و قدیمی، با امکاناتی اندک زندگی می کردند. پدر وی راننده مینی بوس بود و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سال های بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت.

وی تحصیلات خود را در زادگاه خویش آغاز کرد. دوره تحصیلی راهنمایی را با رتبه عالی از مدرسه خیام همدان فارغ التحصیل شد و به دبیرستان ابن سینا رفت. شهید احمدی روشن هشتاد و پنجمین شهید دبیرستان ابن سینای همدان است.

پس از آن نیز در آزمون سراسری سال 77 شرکت کرد و وارد دانشگاه صنعتی شریف تهران شد و سپس در سال 81 از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.

وی دانش آموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف بود. شهید احمدی روشن با سن پایین حدود 32 سال، دارای مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر بود.

وی در سال 1380ش و در دوران تحصیل خود در این دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جدا سازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام می شد، همکاری داشت.[1] او همچنین دارای چندین مقاله ISI به زبان های انگلیسی و فارسی بود و در زمان شهادت دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می رفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته ای نطنز را نیز به عهده داشت.

به گفته دوستانش وی شخصی ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بود. شخصی شوخ و باصفا و در عین حال مدیری جدی و قاطع. سرانجام این مرد الهی در 21 دی 1390 پس از خروج از منزل در ساعت 8:30 صبح توسط یک موتورسیکلت سوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران، میدان کتابی ترور شد. از شهید احمدی روشن یک فرزند به نام «علی» به یادگار مانده است.

منبع:

 http://www.hawzah.net/fa/article/view/93185

 

 




موضوع مطلب :
پنج شنبه 94 آذر 19 :: 6:56 عصر ::  نویسنده : لیدا تقی پور

اب

 

سخنگوی ستاد احیای دریاچه ارومیه از سال نرمال آبی 93-94 و وضعیت نامناسب روان‌آب‌ها خبر داد.

دکتر عرب با اشاره به افزایش 94 میلی متری بارش امسال گفت: بارندگی سال گذشته 199 میلی‌متر بوده است، درحالی‌که در سال آبی 93-94 شاهد 293 میلی‌متر بارش و سال آبی نرمال بوده‌ایم.

وی با بیان تفاوت حجم جریان‌های سطحی آب و حجم بارش و اشاره به کاهش روان‌آب‌های امسال گفت: حجم جریان‌های سطحی آب امسال 986 میلیون متر مکعب بوده، در ‌حالی‌که در سال گذشته حجم این آب‌ها 1146 میلیون متر مکعب بوده است، در نتیجه حجم جریان‌های سطحی آب نسبت به سال قبل 14 درصد و نسبت به درازمدت 63 درصد کاهش یافته است.

عرب، در توضیح اهمیت روان‌آب‌ها برای افزایش آب دریاچه ارومیه گفت: کاهش جریان‌های سطحی آب در نتیجه وجود سفره‌های آب زیرزمینی و تفاوت نوع بارش‌ها ایجاد شده است. ‌سفره‌های آب زیرزمینی باعث جذب و برداشت بارش‌ها می‌شود، نوع بارندگی‌ها نیز کمتر منجر به تشکیل روان‌آب‌هایی که برای افزایش آب دریاچه مفید است، می‌شود.

سخنگوی ستاد احبای دریاچه ارومیه با اشاره به کاهش 140 سانتی متری سالانه آب این دریاچه از سال 86 تاکنون گفت: در هر سال 140 سانتی‌متر کاهش آب وجود داشت، که خوشبختانه امسال اولین سالی است که آب دریاچه کاهش نیافته و میزان آن به اندازه سال پیش باقی مانده است.

وی با تاکید بر درازمدت بودن اصلاح امور زیست محیطی ازجمله احیای دریاچه ارومیه گفت: برنامه‌های مربوط به احیای دریاچه طرحی 10 ساله است و اگرچه عدم کاهش آب امسال دریاچه را بیش‌تر مدیون طبیعت و افزایش بارندگی هستیم و کمتر به اقدامات ستاد احیاء مرتبط است، اما نباید از طرح احیای دریاچه ارومیه انتظارات سریع وجود داشته باشد.

عرب، در ادامه به تراز اکولوژیکی دریاچه اشاره کرد و افزود: امسال ارتفاع دریاچه از سطح دریاِ آزاد 1270?62 و حجم آب 2 میلیارد و 576 متر مکعب است. اگر سطح آب به 1274?1 و حجم آب به 14?5 میلیارد متر مکعب برسد، می‌توانیم دریاچه ارومیه را احیاء شده بدانیم در حالی‌که 12 میلیارد متر مکعب آب کم دارد که طبق برنامه باید در این 10 سال جبران شود.

وی به ضرورت وجود مدیریت مشارکتی در احیاء دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: اضطرار در احیاء دریاچه ارومیه نیازمند مدیریت مشارکتی بین قوای سه گانه، سازمان‌های مختلف با سازمان محیط زیست، و همکاری تشکل‌های مردم نهاد را به امری ضروری تبدیل کرده است و در حال حاضر مدیریت مشارکتی در این حوزه روبه بهبود است اما قابل قبول نیست.

سخنگوی احیاء دریاچه ارومیه، در مورد امکان قایقرانی در این دریاچه گفت: درحال حاضر بخاطر بالا آمدن سطح آب در برخی نقاط دریاچه ارومیه امکان قایقرانی برای کارهای آزمایشگاهی وجود دارد اما برای امور تفریحی- توریستی ممکن نیست.

وی همچنین در بخش دیگر گفت‌و گو در مورد ممانعت از کشاورزی غیر اصولی به عنوان اصلی‌ترین دلیل خشکی دریاچه گفت: سعی کرده‌ایم در بخش کشاورزی با استفاده از تکنولوژی بهره‌وری را بالا ببریم، و بالا بردن راندمان آبیاری، کاهش اتلاف آب، تصحیح اراضی، اصلاح الگوی کشت و…از جمله این اقدامات است.

عرب، با اشاره به وجود ضعف آموزشی در زمینه کشاورزی گفت: در بخش کشاورزی ضعف آموزشی وجود دارد، در حالی‌که مردم به عنوان یک پارامتر تاثیرگذار در این بخش باید تحت آموزش و فرهنگ سازی قرار گیرند.

 

دریاچه ارومیه و تمام آب های اطرافمون به محبت و توجه بیشتری نیاز دارن حواسمون بهشون باشه

 

 

منبع:http://jplus.jamaran.ir/community/?p=13248





موضوع مطلب :
پنج شنبه 94 آذر 19 :: 6:44 عصر ::  نویسنده : لیدا تقی پور

سلام...

چون داریم به فصل امتحانات ترم اول نزدیک میشیم خواستم یه مطلب بزارم مختص دوستای درس خونم

بچه ها حتما موقع درس خوندن از خلاصه برداری استفاده کنین (ضرر نمیکنین)

 

چگونه یک خلاصه خوب از درسهایم داشته باشم؟

آیا یادداشت کردن آنچه می‌خوانیم، ضروری است؟

شاید از این نوع سؤالات در ذهن شما هم خطور کرده باشد. برای پاسخ به سؤالاتی که مطرح می‌شود، در ابتدا کارکرد ذهن را در یادگیری مطالب با مثالی ذکر می‌کنیم و اینکه خلاصه‌نویسی در یادگیری مباحث چه تأثیر به سزایی دارد.

لیوان پر از آبی را در نظر بگیرید.در این لیوان، شن‌های زرد رنگ را می‌ریزیم. ابتدا لیوان زرد رنگ شده و سپس این شن‌ها ته‌نشین می‌شود، پس از ته‌نشین شدن شن‌های زرد رنگ، شن‌های قرمز را می‌ریزیم، پس از مدتی ملاحظه می‌شود که شن‌های قرمز رنگ بر روی شن‌های زرد می‌نشینند، حال شن‌های سبز رنگ را به داخل لیوان ریخته و مشاهده می‌شود که این بار شن‌های سبز بر روی بقیه‌ی شن‌ها می‌نشینند. ترتیب نشست مطالب در ذهن ما هم اینگونه است. به همین علت است که یادآوری مطالبی که به تازگی آموخته‌ایم، سریع‌تر صورت می‌گیرد.

 

اگه مشتاقی برو ادامه مطلب تا باقیشو بخونی



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :